A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Bővebben
en
hu
si
Ön itt jár: > Kezdőlap >

GYIK

Milyen fizetési módok közül választhatsz?

Bankkártyás fizetés Barionon keresztül (ingyenes)

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A megrendelés véglegesítése után a Barion felületén történik a biztonságos fizetés. Elfogadott kártyák: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express. 

Banki átutalás (ingyenes)

Ha ezt választod, a fizetendő összeget át kell utalnod bankszámlánkra. Erről külön e-mail felszólítást nem küldünk. Ha megérkezett az összeg bankszámlánkra és az összeg könyvelése megtörtént, rendelésed állapota megváltozik: " fizetve" státuszra, melyről e-mail értesítőt küldünk. Ettől számítva a rendelést 1-3 munkanapon belül összekészítjük és átadjuk a futárszolgálatnak, melyről e-mail értesítőt küldünk.

Átutaláshoz szükséges információk HUF utalás esetén:
Bank: OTP Bank
Számlatulajdonos: Farkas Flóra Mónika
Számlaszám: 11773456-00278342-00000000
Megjegyzés: a megrendelés száma

Átutaláshoz szükséges információk EUR utalás esetén:
Bank: SKB banka d.d. 
Bank címe: Ajdovščina 4, 1513 Ljubljana, Slovenia
Számlatulajdonos: Flóra Mónika Farkas s.p.
Breška pot 2B, 4205 Preddvor, Slovenia 
IBAN: SI56031501001070436
Swift: SKBASI2X

Utánvételes fizetés (345 Ft)

Utánvételes fizetési esetén a termékek vételárát, a szállítási költséget és az utánvétel díjat a házhozszállítás során, átvételkor a futárnak kell fizetni. Az át nem vett csomag oda-vissza szállítás költsége a vevőt terheli! Amennyiben nem kerül kifizetésre az oda-vissza szállítás költsége, a vevő a webshopból való kitiltásban részesül.

PayPal fizetési mód (3,5%)

Amennyiben a biztonságos PayPal tranzakciót választod, a megrendelés befejezését követően a rendszer átnavigál a PayPal fizetési felületére. Sikeres fizetés esetén e-mailben értesítünk arról, hogy a rendelés státusza “fizetve” állapotra váltott. Amennyiben a tranzakció megszakadt vagy nem sikerült az alábbi linken is tudsz fizetni.
https://www.paypal.com/paypalme/pinkandpaper
Ha nem érkezik be a rendelés díja, e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot a további lehetőségekről. 

 

Mennyibe kerül a szállítás?

Szállítás Magyarországra Szlovéniából történik. 

GLS házhozszállítás

A beérkezett rendeléseket 1-3 munkanapon belül feldolgozzuk, majd átadjuk a GLS futárszolgálatnak. A feladásról e-mail értesítőt küldünk, melyben megtalálható a csomagszám és a csomagkövetés linkje. Szállítási idő 2-3 munkanap.
Díjszabás:
15.000 Ft. vásárlás alatt 1.989 Ft
15.000-25.000 Ft. vásárlás esetén 989 Ft
25.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!

 DHL Express szállítás

Lehetőség van DHL Express házhozszállítás kiválasztására. A szállítási idő 1-2 munkanap.
Díjszabás: 5.517Ft

 

Külföldről is lehet rendelni?

Igen. Bővebb információt a nemzetközi szállításról ezen az oldalon található.
https://www.pinkandpaper.eu/shipping-information-15

 

Mikor kapom meg a csomagomat?

Beérkezett banki utalás, PayPal fizetés és utánvét opció esetén a rendelést 1-3 napon belül feldolgozzuk és átadjuk a futárszolgálatnak. Erről egy értesítő e-mailt fogunk küldeni, melyben a csomagszám is megtalálható. Magyarországra a szállítási idő a feladástól számítva GLS-el 1-3 munkanap, DHL Expresszel 1-2 munkanap.

 

Van lehetőség több rendelés összevárására és együttes szállítására?

Igen, lehetséges két vagy több rendelés szállítása ugyanarra a címre. Hogyan működik?

  1. Add le rendelésed és válaszd ki a kívánt szállítási opciót. Fizesd ki a rendelésed, amennyiben a banki átutalást vagy PayPal fizetési opciót választottad.
  2. A rendelés végén a Megjegyzés rovatban jelezd, hogy tartsuk rendelésedet, mert hamarosan újra tervezel rendelni és egyben kéred a szállítást. 
  3. Add le újabb rendelésedet és válaszd az “Együtt postázás előző rendeléssel” opciót.
  4. A pénztárnál a Megjegyzés rovatban jelezd, hogy küldhetjük rendeléseidet vagy szeretnél még rendelésedhez gyűjteni. Amennyiben nem hagysz semmilyen a rendelésre vonatkozó utasítást, a rendeléseket automatikusan feldolgozzuk és kiszállítjuk. 

A rendelések együttes végösszegét számítjuk a szállítási költség kiszámításánál. Tehát egy 6.000 Ft-os és egy egy 20.000 Ft-os rendelést együtt ingyenesen szállítunk ki. Ha túlfizetés történik, a különbözetet visszaigényelheted Pink and Paper ajándékutalvány formájában e-mailen keresztül. Ebben az esetben nincs mód a szállítási költség más formájú visszaigénylésére. 

Nem találtál választ a kérdésedre? Írj az info@pinkandpaper.hu címre!