Barion Pixel
A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Bővebben
en
hu
si
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ismerj meg!

Üdvözöllek a webáruházamban!

Krč-Farkas Flóra Mónika vagyok (szólíts Flórának) a Pink and Paper Webáruház alapítója. Szlovéniában élek és innen irányítom a rózsaszín kis birodalmamat. Mint sok lány én is gyerekkorom óta rajongok a matricák és különböző kézműves technikák iránt. Bár sok mindent kipróbáltam, a lelkesedés egy idő után mindig alábbhagyott. Már felnőttként, 2011-ben találtam rá a scrapbook csodavilágra, ekkor még inkább a képeslap készítés vonzott. Belevetettem magam a YouTube tutorialok sokaságába és próbálkoztam én is olyat készíteni, mint az amerikai sztár képeslaposok. Hamar rá kellett jönnöm, hogy megfelelő eszközök és alapanyag nélkül nekem sose lesz olyan trendi, csili-vili, színes alkotásom, mint amiről álmodtam. Ez annyira elvette a kedvem, hogy csak néhány év múlva kezdtem ismét érdeklődni a papíros kézműveskedés iránt. Ekkor már a scrapbooking, azaz a kreatív emlékmegőrzés került a figyelmem középpontjába.

Teljesen beszippantott a fotók és a szép kiegészítők ragasztgatása. Élveztem, hogy végre nem “profogót”, hanem szívmelengető, nosztalgikus ajándékokat alkotok magamnak, a családnak és az utókornak. Minden szabadidőmet az új hobbimra szántam, rengeteget alkottam, workshopokon vettem részt, képeztem magam és folyton kerestem az új kihívásokat. Fejlődésemet azonban továbbra is akadályozta, hogy a Pinteresten és Instagramon látott alapanyagok egyáltalán vagy a megjelenéstől számítva nagyon soká voltak elérhetőek itt Európában. Ekkor már nagyon lelkes követőim és számtalan scrap barátnőm is volt, akikkel együtt osztoztunk a problémán. Végül ők bátorítottak arra, hogy nyissak egy saját webáruházat, ahol az általam annyira szeretett márkákat, eszközöket és alapanyagokat ők is megvásárolhatják. Így lett szívügyem, hogy a legújabb és legtrendibb amerikai és ausztrál scrapbook kellékeket eljuttassam minden európai lány és asszony kézműves asztalára.A webáruház előtt és alatt is keményen dolgoztam azért, hogy felkerüljek a világ scrapbookos térképére. A legnagyobb amerikai cégekkel dolgoztam és jelenleg is dolgozok együtt, számtalan közös együttműködésben vettem részt, értékes barátságokat és kapcsolatokat építettem ki. Íme néhány megjelenés és fotó kedves scraptársaimmal. (Maggie Holmes, Kinnari Zaveri – Pinkfresh Owner, Heidi Swapp és Kim Jeffress)

Itt pedig néhány kedvenc alkotásom, amiket talán már ismersz is a Pinterestről vagy Instagramról.

Az utóbbi években már nem csak magamnak alkotok, hanem igyekszem átadni a megszerzett tudásomat és lelkesedésemet. Amerikában, Angliában, Németországban, Olaszországban és Magyarországon is tartottam már workshopokat lelkes scrapbookosoknak.

2018-ban új helyre költöztünk és megnyitottuk a Showroomunkat Szlovéniába, ahol téged is bármikor szeretettel várunk.

Nos, most már ismered a történetemet. A tiéd milyen? Megscrappelted már? Ha kezdő vagy akár haladó, fordulj hozzám bizalommal. Szívesen segítek megtalálni a tökéletes papírt egy nagyon fontos albumhoz vagy kiválasztani a neked legpraktikusabb eszközt a hatalmas kínálatból.

Flóra