Barion Pixel
A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Bővebben
en
hu
si
Ár:
11.603Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-04-25

Karácsonyi Explosion Box Alkotócsomag

Ár:
11.603Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-04-25

Lehetne-e szebb ajándék a szeretet ünnepén, mint a család legszebb emlékeit egy kézzel készített különleges fotóalbumba zárni? Kápráztasd el idén a családod és ígérem szem nem marad szárazon. A Karácsonyi Explosion Box Alkotócsomagot azoknak állítottam össze, akik szeretnének különleges, megható, nagyon személyes és kézzel készített ajándékok készíteni karácsonyra. 

Gyártó: mintopia
Cikkszám: ACS001

Még több infó:

A Karácsonyi Explosion Box Alkotócsomagból könnyedén elkészítheted a saját karácsonyi trendi explosion boxodat. A csodaszép dobozkát kinyitva feltárulnak előtted a doboz lapjai, melyek a felejthetetlen emlékeket rejtik. A dobozba helyezheted az idei karácsonyi fotózáson készült meghitt pillanatokat, akár a tavalyi családi karácsonyozás legszebb momentumait vagy gyűjtsd össze az elmúlt karácsonyok 10-20-30-40 év legkedvesebb fotóit és repítsd időutazásra a szeretteidet.

Szeretnél szívhez szóló üzenetet, verset, idézetet, apró rajzot bele rejteni? Belépőjegyet vagy kupont bele tenni? Semmi akadálya, hiszen az album belsejében erre is lesz lehetőséged!

♥ Mért válaszd a Karácsonyi Explosion Box Alkotócsomagot?

Egyedi ajándék: Egy kézzel készített ajándéknál nincs szívhez szólóbb, hát még ha a fotókat teszel bele. Sőt olyan fotókat, amint az ajándékozott is szerepel. Ez az ajándék nem lesz továbbadva, kidobva vagy eladva, hanem nagy becsben lesz őrizve, sokszor lesz újra kézbe véve és büszkén lesz mutogatva.

Kreatív kikapcsolódás: Bár a december sokszor nagyon stresszes és sietős, meglátod hogy fel fog tölteni az esti órákban vagy hétvégén, amikor a csodás papírokkal és díszítőelemekkel bíbelődsz. Az alkotási folyamat során nem csak feltöltődsz, kiszakadsz a hétköznapokből, de az ajándékozotthoz is közelebb kerülsz lélekben, hiszen az összeállítás minden percét rá szenteled.

Gyors, könnyű összeállítás: Az alkotócsomagot úgy terveztem meg, hogy minden benne legyen, minden passzoljon egymáshoz, minden gördülékenyen összeállítható legyen. Neked már nem kell a megfelelő alapanyagok után kutatnod vagy a méreteken gondolkoznod.

♥ Mit tartalmaz az alkotócsomag?

Az alkotócsomagba kiváló minőségű savmentes termékeket válogattam öszze a spanyol Mintopia Celebrate kollekcióból. Más alapanyagra nem is lesz ezen kívül szükséged. Tartalma:

- egy 15.25x21 cm egyoldalas papírtömb,,
- papír kivágat csomag,
- egy ív pufi matrica,
- valamint egy 10x10 cm-es explosion box alap,
​- ajándék e-book.

Az alkotócsomaghoz ajándékba kapsz egy ebook elkészítési segédletet is, amelyben ismertetem a scrapbookozáshoz szükséges eszközöket és legfontosabb tudnivalókat. Fényképes lépésekben mutatom be, hogyan állítsd össze a saját karácsonyi explosion boxodat. Rengeteg ötletet és tippet gyűjtöttem össze, hogy megkönnyítsem neked az alkotást.

♥ Mire van szükséged, hogy elkészítsd a Karácsonyi Explosion Boxot?

Az explosion box egy olló, vonalzó, ceruza és ragasztó (folyékony vagy kétoldalas) segítségével is elkészíthető. Azonban ha szeretnél professzionális eszközöket használni, akkor ajánljuk a mini scrapbook eszköz készlet beszerzését, illetve az archival minőségű és savmentes ragasztó kezdő készletet, hogy a papírok és fotók évek múlva is a helyükön maradjanak és elkerüld a besárgulást.

Miért tőlünk vásárolj?

Ingyenes kiszállítás (25.000 Ft felett)
Trendi, igényes árukészlet (a legfrissebb amerikai termékek raktárról)
Hozzáértő és segítőkész ügyfélszolgálat (sok év scrapbookos tapasztalattal)
Gyors rendelés feldolgozás (és gyors kiszállítás)