A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Bővebben
en
hu
si
Ár:
27.778Ft

Tavaszváró Scrapbook Nap Flórával

Ár:
27.778Ft

A workshop árából 3000 Ft visszajár levásárolható kuponként, ha január 1 után jelentkezel!

Egész napos scrapbook workshop Farkas Flórával. A workshop során egy 12x12 scrapbook oldalt és egy minialbumot készítünk. Az ár tartalmazza az alkotócsomagot is. (Bővebben lentebb.)

2020. február 15., szombat, 9:30–16:00
Budapest 1067, Eötvös utca 10

Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 1109

Miért tőlünk vásárolj?

Ingyenes kiszállítás (25.000 Ft felett)
Trendi, igényes árukészlet (a legfrissebb amerikai termékek raktárról)
Hozzáértő és segítőkész ügyfélszolgálat (sok év scrapbookos tapasztalattal)
Gyors rendelés feldolgozás (és gyors kiszállítás)

Még több infó:

Nagyon sokan kérdeztétek már az évek során, hogy mikor lesz Budapesten workshopom. Nos, eljött az idő, itt a régóta várt egész napos önálló scrapbook workshopom, melyet Tavaszváró Scrapbook Napnak kereszteltem. :)

1) Biztos az az első kérdés, hogy mit fogunk alkotni. Íme:
Délelőtt egy 12x12-es scrapbook oldalon fogunk dolgozni, ahol a fókusz a rétegzésen lesz, de emelett még sok más titkot is megosztok veled, melyet a későbbiekben is tudsz hasznosítani.
Délután egy Flórás minialbumot készítünk. Ha ismered a munkáimat, akkor tudod hogy én a pici és gyorsan elkészíthető albumok híve vagyok, így biztos lehetsz benne, hogy erről a workshopról kész alkotásokkal fogsz hazatérni.
(Kukucska is jön majd az alkotásokról HAMAROSAN.)

2) Mit tartalmaz a workshop és mit kell vinni?
A workshop ára nem csak az egész napos oktatást, hanem egy nagyon trendi amerikai termékekből összeállított alkotócsomagot is tartalmaz, mely minden alapanyagot biztosít az oldal és a minialbum workshophoz. Az alkotócsomag már a tavaszt idézi könnyed, jókedvű, mosolyt csalogató hangulatával.
Az alap eszközöket, mint olló, ragasztó, alátét stb neked kell magaddal hozni, a pontos listát a jelentkezőkkel később osztom meg. Kezdőknek korlátozott számban eszközök biztosítottak.

3) Miért ne hagyd ki ezt a szuper alkotós napot?
Mert egy nap neked is jár, amit a kedvenc hobbidal tölthetsz inspiráló környezetben és jófej társaságban. Nem csak kész alkotással térsz majd haza, hanem sok-sok új infóval, tudással és egy óriási löketet is kapsz majd a további alkotáshoz. Ki ne maradjon a listából, hogy a helyszínen beszerezheted a legújabb és legtrendibb scrapbookos alapanyagokat is, hiszen a Pink and Paper Shop se marad ki a buliból.

4) Mennyi az annyi?
Az egész napos workshop ára alkotócsomaggal 25.000 Ft. December 31-ig azonban szuper EARLY BIRD kedvezménnyel 20.000 Ft-ért megvásárolható itt:
A workshoppal és jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseket itt tudod feltenni: workshop@pinkandpaper.eu

Szeretettel várlak: Flóra
https://www.instagram.com/floramfarkas/