Barion Pixel
A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Bővebben
en
hu
si
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Turn The Page scrapbook oldal

Mona Tóth
2017. 10. 04. 09:03:25

 

Sziasztok! Ti hogy álltok a varrással? Amióta megvan a varrógépem én imádom használni az oldalaimon. Fogadjátok szeretettel ezt a színes és egyben varrott oldalt.

A 12x12" oldalt a Pink Paislee - Paige Evans Turn The Page kollekcióból készítettem. Az oldal alapja a 12x12" inches 18-as scrapbook papír, ami rabul ejtett a kis virágos bájosságával.  Mivel túl színes és kicsit erőteljes, ezért gessot kentem rá, és közepét szó szerint körbevarrtam. 

A fotó elhelyezése után kétféle díszítőelemet használtam. A 12x12" inches 04-es papírról kivágtam az összes színben passzoló pillangót és körberaktam velük az Turn The Page oldalamat. 

Néhány lepkére színtelen Nuvo crystal drops-ot használtam, így 3D-s díszítőelemek lettek belőlük és az oldalamon még szebben tündökölnek. 

A legnagyobb kedvencem a kollekcióból a Turn The Page matrica füzet. Rengeteg minden van benne, a színtelen matricáktól a klasszikus betűmatricákon át a már megszokott minőségű díszítőelemekig. Az oldalam kapott egy klassz fóliás rózsaarany "Heres to new adventures" címet, a fotó helyszínét is feltüntettem, mert a füzetben fóliázott betűmatricák is vannak. Utolsó simításként a szivecskékből is jutott a 12x12" oldalra bőven.

Köszönöm, hogy benéztél, bízom benne tetszik az alkotásom. Várlak legközelebb is! Mona 

Tartalomhoz tartozó címkék: Pink Paislee scrapbook layout