Barion Pixel
A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Bővebben
en
hu
si
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Crate Paper Carousel és Lin

Posta Júlia
2017. 09. 25. 22:19:30

 

Sziasztok! Új A4-es oldalam szeretném megosztani veletek ma, amit Maggie Holmes megunhatatlan Carousel kollekciójából készítettem. Nagyon klassz nyarunk volt a gyerekekkel, és nem találhattam volna alkalmasabb designt oldalam elkészítéséhez.

Azzal kezdtem, hogy levágtam a fehér alapkartont A4-es méretre, majd finom struktúrpasztával és Heidi Swapp Dream Art Screens-vel stencileztem.

Tudtam, hogy a Crate Paper Maggie Holmes Carousel Small Embellishment Mix cuki kis pomponokat és a 12x12 Chipboardot mindenképp használni szeretném, úgyhogy először összeszedtem minden említett díszítőelemet.

A pompomokat felfűztem egy hímzőfonalra, azután az oldalra soroltam a füzéreket. Most jön a legjobb rész! A chipbordokat addig rakosgattam, amíg elégedett nem voltam az eredménnyel, majd a tapadós felükkel rögzítettem a fonalat a laphoz. Mivel kicsit eldőlt a design, a bal oldal túl díszesre sikeredett, a jobb alsó sarokban is megismételtem a fekete díszeket (Crate Paper Maggie Holmes Carousel kivágat), hogy a scrapbookoldal kiegyenlítődjön. A legvégére már csak a címfelirat maradt, amit Silhouettel vágtam.

Jó alkotást mindenkinek! Posta Juli

Tartalomhoz tartozó címkék: Crate Paper scrapbook layout