Barion Pixel
A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Bővebben
en
hu
si
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Mindent a Heidi Swapp Minc Fóliázógépről

Szeretnél egyedi arany fóliázott esküvői meghívókat, ültetőkártyákat, képeslapokat, emléklapokat készíteni? A Heidi Swapp Minc Fóliázógép segítségével néhány perc alatt, minimális felszereléssel otthon is megvalósíthatod őket. Legyen szó a kisvállalkozásodról vagy a hobbidról, a Heidi Swapp Minc Fóliázógép a legjobb barátod lesz, amivel igazán egyedit tudsz majd alkotni. Meglátod a csodás csillogó és elegáns eredménytől mindenkinek leesik majd az álla.

Mi a Heidi Swapp Minc Fóliázógép?

A Heidi Swapp Minc Fóliázógép egy olyan egyszerű, de nagyszerű gép, ami a lézer nyomtatott képet fénylő fóliázott képpé változatja. Néhány egyszerű lépésben bármilyen lézer nyomtatóval nyomtatott írás vagy kép arany, rózsaarany, ezüst stb. színű különleges és elegáns fóliázott nyomattá alakítható. A Minc Fóliázógép tökéletes, hogy az esküvői meghívót, borítékcímzést, ültetőkártyát, képeslapot, emléklapot otthonod kényelmében pár perc alatt professzionális dekorfóliával lásd el. 

Heidi Swapp Minc Fóliázógép használata

A Heidi Swapp Minc Fóliázógép használata nagyon egyszerű. Csupán a Minc Fóliázógépre, Minc transzfer mappára, Minc fóliára és a lézer nyomtatóval kinyomtatott papírra van szükség. Nagyon fontos, hogy a tintasugaras nyomtatóval nyomtatott kép vagy szöveg NEM fog működni.

Használata hasonló egy átlagos laminálógéphez. Egy hagyományos laminálógéphez képest viszont a Minc Fóliázógép egyenletesen és magasabb hőfokra melegedik, ami elengedhetetlen a tökéletes végeredményhez. Lássuk, hogyan működik a Heidi Swapp Minc Fóliázógép!

  1. Bekapcsoljuk a Heidi Swapp Minc Fóliázógépet a kívánt hőfokra. A gép egy csipogással jelzi, ha bemelegedett és a fény zöldre vált.

  2. A Transzfer mappába behelyezzük a lézernyomtatóval nyomtatott papírt.

  3. Ráhelyezzük a papírra a méretre vágott Minc fóliát. 

  4. Óvatosan becsukjuk a Transzfer mappát, meggyőződve, hogy a Minc fólia nem mozdult el a papírról.

  5. A Minc Transzfer mappát behelyezzük a gépbe. A Minc Fóliázógép magától behúzza a mappát és a másik oldalon kiereszti.

  6. Ha elkészült a fóliázás, kivesszük a Minc Transzfer mappát és óvatosan felnyitjuk, majd eltávoltítjuk a Minc fóliát.

  7. Gyönyörködünk a csodálatos végeredményben! 

Photo: Jamie Pate

 

Milyen fóliát használj a Heidi Swapp Minc Fóliázógéphez?

A precíz és tiszta eredményért mi a Heidi Swapp Minc Fóliázógéphez kifejlesztett Minc Fóliákat ajánljuk. A fóliák rengeteg színben kaphatók a színesektől az elegáns és klasszikusan közkedvelt arany, rózsaarany és ezüst variációig. Egy tekercsben 31.1 cm széles és 3 méter hosszú fólia található, ami bármilyen méretre szétvágható.

heidi-swapp-minc-foil-fólia

Remélem, hogy ez a bejegyzés meghozta a kedvedet Heidi Swapp - Minc Fóliázógép kipróbálásához. Vágj bele a fóliázásba, nem fogod megbánni! Az egyedi kézzel készült professzionálisan fóliázott alkotásaiddal mindenkit le veszel majd a lábáról! Ha bizonytalan vagy és maradtak megválaszolatlan kérdések, ne habozz megkeresni. Minden felmerülő kérdésedre szívesen válaszolok!