Barion Pixel
A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Bővebben
en
hu
si
Ön itt jár: > Kezdőlap >

World Card Making Day 2017

Farkas Flóra Mónika
2017. 10. 07. 14:22:54

 

Nincs szebb meglepetés egy kézzel készített képeslapnál. Az mellett, hogy csodás érzés elkészíteni, még örömet is szerzünk vele. Mivel ma van a Képeslap Készítés Világnapja (WCMD), egy izgalmas kihívással készültünk nektek. Sőt mi több, ma (2017.10.7.) és holnap (2017.10.8.) a webshopban található összes bélyegző és tinta 20% kedvezménnyel kapható! A kosárnál ne felejtsd el beírni a: WCMD2017 kuponkódot.

Flóra egy vidám képeslapot készített mára az új Dear Lizzy - Star Gazer kollekcióból. Rózsaszín, tengerészkék és sárga csodaszép kombinációját használta.

Nézd meg, Júlia milyen üde virágos képeslapot készített a Pink Paislee - Turn The Page kollekcióból.   

Izabella a Pinkfresh Studio - December Days kollekcióból ünnepi hangulatú képeslapot készített, amelyet flitterekkel díszített. 

Mona két féle Lawn Fawn bélyegzőt felhasználva pecsételéssel készített egy cuki unikornisos lapot.

A kihívás nagyon egyszerű: Készíts egy képeslapot, amelynek 3 dolgot kell tartalmaznia. Használj virágot mint Júlia, flittereket ahogy Izánál láttad és pecsételj ahogy Mona.

A részvétel feltételei:
A kihívásra kizárólag képeslappal lehet nevezni. Egy résztvevő több alkotással is nevezhet. Nevezni a Facebook oldalunkon keresztül lehet, a poszt alatt várjuk kommentben a képeslapokat. Ha máshova is feltöltöd, ne felejtsd el megjelölni webáruházunkat a @pinkandpapershop és #pinkandpapershop hastag megadásával. Nevezési határidő 2017. október 09. éjfél.

Nyeremény:
A Képeslap Készítés Világnapja nyertesét a Random.org segítségével sorsoljuk ki. A nyertes nyereménye pedig egy 10€ értékű ajándékutalvány a webshopba. Sok szerencsét! :-)

Tartalomhoz tartozó címkék: card making Challenge